Om dere skal ha større arrangement kan vi stille med både overnatting, servering og aktiviteter! Ta kontakt, så kan vi skreddersy et tilbud som er perfekt for dere, om det skal være drømmebryllupet, femtiårslag eller lignende.

Nede ved havna har vi to 100 år gamle brygger som nå rommer storkjøkken og matsal med plass til 100 personer, samt et flerbruksrom med prosjektor, lerret og høytalere. Vi har også en egen bar på loftet, og bryggelokalene i førsteetasjen er egnet til arrangement som for eksempel konserter og bryggedans.

Bedehuset på Nordre Bjørnsund er vigslet som kapell, så her kan man både ha dåp, konfirmasjon og bryllup!

Overnatting

I leirskolebygget er det sengeplasser til 44 personer, fordelt på ti firemannsrom og to tomannsrom. Her har alle rommene egne bad, og det er også to felles stuer med enkle kjøkken.

Internatet huser fire seksjoner, og hver seksjon har 14 sengeplasser fordelt på fire rom, i tillegg til egne hybelkjøkken og bad. Disse seksjonene er fine å leie som leiligheter, eller man kan leie ett firemannsrom av gangen.

Priser

Overnatting koster 300,- per person per natt. Ta med eget sengetøy, vi har dyner og puter. Sengetøy og håndklær kan kjøpes for 100 kroner per person. Dersom det er ønskelig kan det også bestilles oppredd seng. Sluttvask tas av gjestene selv, eller kan kjøpes som en ekstra tjeneste.

Leie av anlegget kommer i tillegg ved større arrangement.